ĐERONA I MEČ ODLUKE SA CG: Verujem svojoj ekipi!

Rukometaši Srbije nakon dva kola EP u Nemačkoj imaju remi i poraz.

Podelili su bodove sa Islandom i izgubili od Mađarske. Naš severni sused je prebrinuo brige oko plasmana dalje. Nama je sutra u duelu sa Crnom Gorom potrebna pobeda od +2, ali i poraz Islanđana.

Selektor Toni Đerona se oglasio pred taj duel sa Crnogorcima:

Noć je bila vrlo kratka. Do tri sata sam gledao i analizrao našu utakmicu protiv Mađarske pokušavajući da pronađem razloge zašto nismo bili na očekivanom nivou. Na kraju, kao što smo i očekivali u ovako ujednačenoj grupi, svi dueli su teški i nema lakog protivnika. U svim susretima odlučuju detalji. I dalje imamo dosta toga da pokažemo. Odbrana je bila na visokom nivou u obe utakmice iako smo juče primili više od deset golova sa pozicije pivota. Međutim, u napadu ne pronalazimo tako lako sebe. Igramo protiv veoma agresivne ekipe, posebno u odbrani. Golman Nebojša Simić je u odličnoj formi, ali ja verujem svojoj ekipi. Na nama je da pobedimo sa dovoljno golova razlike i čekamo rasplet u drugoj utakmici što je naša poslednja prilika za odlazak u Keln, rekao je on.

Srbija i Crna Gora igraju sutra od 18 časova. Island i Mađarska od 20:30.

Foto: EHF/Kolektiff

Standings provided by Sofascore

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Filadelfija preživela, slavili u Njujorku nakon produžetaka

Košarkaši Filadelfije pobedili su prošle noći u gostima ekipu Njujorka posle produžetka sa 112:106 i tako smanjili na 3:2...

POVEZANE OBJAVE