GOTOVO: Rastali se Roma i Murinjo

Jedan od najboljih fudbalskih trenera svih vremena Žoze Murinjo platio je ceh loših rezultata i više nije trener Rome, objavio je klub na zvaničnom sajtu.

Nezadovoljni vlasnici Rome su sinoć imali sastanak, a glavna tema je bilo poverenje treneru, ali su na kraju odlučili da je ovo kraj saradnje sa slavnim stručnjakom. Murinjo je Romu vodio od 2021. godine, osvojio je Ligu konferencije i igrao finale Lige Evrope, ali ekipa ove sezone nije na nivou koji se očekuje. Oni su u poslednjem kolu Serije A poraženi od Milana rezultatom 3:1 i nalaze se tek na 9. mestu.

– Zahvaljujemo Hozeu u ime svih nas u Romi na strasti i posvećenosti koju je pokazao od dolaska u klub. Uvek ćemo imati lepa sećanja na njegovo rukovođenje, ali verujemo da je, u najboljem interesu kluba, neophodna hitna promena. Želimo Hozeu i njegovim saradnicima sve najbolje u budućnosti, poručili su iz Rome.

Murinjo je predvodio Romu sa klupe na 138 mečeva, upisao 68 pobeda, 30 remija i 40 poraza.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZAVRŠEN MARATON: Kenijci najbolji u Beogradu

Danas je u prestonici Srbije održan 37. Beogradski maraton. U muškoj konkurenciji slavio je Kenijac Gilbert Čumba. Na cilj je...

POVEZANE OBJAVE