Ogromno interesovanje: Zvezda pustila dodatni kontigent karata za Baskoniju

U okviru 22. kola Evrolige, košarkaši Crvene zvezde će dočekati špansku Baskoniju. Crveno-beli će imati ogromnu podršku navijača, a klub se obratio saopštenjem koje prenosimo u celosti.

– KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je prodaja određenog kontigenta polusezonskih karata našeg kluba na Malom Kalemegdanu završena.

Međutim, svi zainteresovani koji još uvek nisu kupili polusezonske karte, a još uvek su zainteresovani za ove ulaznice –  preostale karte za NIVO 400 i mali broj karata za lože su u dalje prodaji online (uz mogućnost preuzimanja tih karata na blagajni Beogradske Arene na dan utakmice).

Sve informacije i link gde možete online obaviti ovu vrstu kupovine nalazi se ispod:

https://tickets.rs/event/kk_crvena_zvezda_meridianbet_polusezonska_ulaznica_2324_10630

Istovremeno, interesovanje Zvezdaša za utakmicu sa Baskonijom koja se igra u četvrtak u Beogradu je ogromno!

Sve dnevne karte koje su puštene u prodaju u petak su rasprodate! Zbog toga KK Crvena zvezda Meridianbet pušta u prodaju dodatni kontigent karata za utakmicu sa Baskonijom, koji se oslobodio nakon završetka prodaje polusezonskih karata.

Te karte nalaze se u prodaji od utorka u svim poslovnicama Tickets.rs kao i online na sledećem linku:

https://tickets.rs/event/crvena_zvezda_meridianbet_baskonia_vitoria_gasteiz_10663

Zvezdaši, još jednom hvala na poverenju, naše momke u četvrtak ponovo očekuje snažan vetar u leđa i puna Beogradska Arena – još jednom!

KK Crvena zvezda Meridianbet

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE