Šengelija povređen, da li će biti spreman za Partizan?

Košarkaši Virtusa iz Bolonje posle teških poraza na gostovanjima Makabiju u Beogradu i Efesa u Istanbulu doživeli su još jedan peh.

Naime, rotacija će u narednom periodu biti dodatno skraćena neigranjem Toka Šengelije. On zbog bolova u leđima mora da miruje i prve su procene da ga neće biti na parketu bar deset dana. Doduše, isti navodi tvrde da povreda nije teže prirode i da razloga za brigu nema. Međutim, Sportando dodaje i da duža pauza ne može automatski da se isključi, ali su prvi signali optimistični pa tako njegov izostanak ne bi trebalo da traje duže od dve sedmice.

Ako je tako, Šengelije sigurno neće biti u četvrtak protiv Asvela u Bolonji, ali ni na gostovanju Fenerbahčeu 25. januara. Ako bi se njegovo odsustvo produžilo možda ne bi igrao ni u Barseloni poslednjeg dana januara na startu nove duple sedmice.

Dva dana kasnije Virtus treba da ugosti Partizan Mozzart Bet. A, da li će Šengelija biti spreman za taj meč teško je za sada predvideti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U BORBI ZA ABA LIGU: Vojvodina bi da nadoknadi -18, trener saopštio loše vesti pred revanš

Košarkaši Vojvodine ubedljivo su poraženi u prvom meču polufinala ABA 2 lige od Podgorice 98:80. Moraju da nadoknade veliki minus...

POVEZANE OBJAVE