Belić emotivan: Hvala Partizanu!

Dosadašnji fudbaler Partizana Kristijan Belić potpisao je ugovor sa AZ Alkmarom do 2028. godine. Vezista Partizana je u crno-belom dresu odigrao ukupno 55 utakmica i postigao tri gola.

On je danas rekao da mu je žao što napušta Partizan ali da mora da nastavi da napreduje u karijeri.

-Toliko je ovo sve za mene emotivno jer sam u Partizanu proveo najlepših godinu i po dana. Hvala Partizanu što mi je omogućio da stasam kao igrač, da se pokažem u najboljem svetlu i da u punom sjaju napravim transfer u AZ Alkmar. Hvala na toj prilici da napredujem kao igrač, mojim saigračima, upravi i šefu Duljaju, rekao je Belić za sajt Partizana i dodao:

Svaki dan sam bio ovde. Nikada mi nije bilo teško da ujutru dođem na trening. Svaka utakmica ima svoju čar. Nažalost, poslednjih šest meseci na domaćem terenu smo igrali bez navijača, ali imali smo ih u gostima. Nijedna utakmica mi nije teško padala, svakoj sam se radovao. Najdraže mi je što odlazim sa pobedom u derbiju i barem sam na lep način zatvorio vrata.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ABA liga se oglasila o slučaju Naneli-Lazarević: Šaljemo delegata u Beograd

Danas se u Beogradskoj Areni dogodio incident kada je košarkaš Partizana Džejms Naneli udario igrača Crvene zvezde Steana Lazarevića...

POVEZANE OBJAVE