Bogdan Bogdanović o Dejanu Milojeviću

Košarkaši Atlante savadali su Orlando, a srpski košarkaš je u pobedi svog tima postigao 12 poena.

Nakon meča, nekadašanji košarkaš Partizana i kapiten reprezentacije Srbije je govorio o Dejanu Milojeviću.

-Kao i svi ostali u Srbiji, nisam mogao da verujem kada sam čuo, jer taj čovek je bio zver, uvek pozitivan… Svi će ga pamtiti kao nekoga ko se nikada nije žalio, a ako bi se ti za nešto požalio njemu, rekao bi ti: ’Samo se smej, čoveče.’ Uvek je to govorio“, pričao je na konferenciji za medije Bogdanović.

Legendarni košarkaš i trener Dejan Milojević preminuo je u 46. godini od posledica srčanog udara, a Atlanta se oprostila od sjajnog trenera i košarkaša, na velikom semaforu u Stejt farm areni.

-Toliko je tužno bilo videti kakav je uticaj imao na mnoge igrače širom sveta. Ono što neću zaboraviti, jeste da nikada nije jurio za karijerom. Veliki je igrač, ali uvek je samo želeo da živi porodični život, sa decom, u lepim gradovima. Nikada nije jurio za novcem. To je divan primer. Govorio je da ako nisi srećan u životu, ne možeš ni da pružaš najbolje na poslu. Nekada ljudi više vrednuju poslove. Veoma tužan dan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

424. nedelja vladavine Novaka Đokovića

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković započeo je danas 424. nedelju vladavine na ATP listi. Srpski teniser sačuvao je...

POVEZANE OBJAVE