Obradović: PAO ima najveće ambicije

U okviru 22. kola Evrolige, košarkaši Partizana gostuju ekipi Panatinaikosa u Atini. Trener crno-belih Željko Obradović je izneo očekivanja pred ovaj susret.

– Posle mnogo vremena Panatinaikos se nalazi u vrhu što se tiče plasmana u Evroligi. Takav su tim napravili da imaju najveće ambicije, sve to smo pričali pred našu prvu utakmicu ovde. Tim koji zaslužuje respekt, ali i mi imamo naše šanse i možemo da odigramo dobru utakmicu, rekao je Obradović.

Košarkaš Partizana Alen Smailagić rekao je da se nada da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Panatinaikosa u Evroligi biti dovoljno koncentrisana i agresivna kako bi došla do pobede.

Put Atine krenulo je 13 igrača, dok su u Beogradu ostali kapiten Kevin Panter i Aleksa Avramović.

– Svi znamo da će biti jaka utakmica, znamo kako igraju u poslednje vreme, da imaju dobre igrače. Isto tako i mi imamo zalet, dve pobede. Nadamo se da ćemo biti dovoljno koncentrisani i dovoljno agresivni da ostvarimo pobedu u Atini, rekao je Smailagić, preneo je Partizan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE