Mekintajera nije briga za rivalstvo Zvezde i Partizana, pohvalio Hauarda

Košarkaši Baskonije savladali su Zvezdu, a Kodi Miler Mekintajer je podelio devet asistencija i doprineo da španski tim pobedi u ovom sustretu.

Nakon pobede je bio veoma smiren i precizan u odgovorima. Ali, iako prva tema nisu bili navijači – želeo je da ih spomene.

Mislim da smo odigrali jedan veoma dobar meč. Čitavih 40 minuta smo izgledali kao pravi tim, što je bilo ključno. Naravno, ne mogu a da ne pomenem neverovatne navijače, koji su napravili izvanrednu atmosferu, ali smo ostali fokusirani i našli pravac do pobede, rekao je Mekintajer za Meridian sport.

Utakmicu je obeležila nestvarna partija Markusa Hauarda. Ubacio je 32 poena, što nije iznenadio saigrača.

– To je očekivano.

Zašto je tako – nastavio je američki plejmejker. Sipao je hvalospeve na račun bivšeg igrača Denvera.

– Uvek očekujem ovako nešto od njega. Mislim da je on najbolji poenter u Evropi, najbolji poenter kojeg sam video u životu. Niko u Evropi ne može da se poredi sa njegovom sposobnošću da se podiže i pogađa u sposobnost da podiže i pogađa na takvom nivou. Odradio je veliki posao.

Dok je boravio u Beogradu, nije uspeo da ostavi većeg traga u Partizanu, pa nema posebne emocije, niti oseća drugačije utakmicu sa Zvezdom.

– Nije me previše briga za takve stvari. Kao što sam rekao, uvek je zadovoljstvo igrati u atmosferi poput ove, kao i igrati protiv odlične ekipe.

Iako ne stoje najbolje na tabeli, crveno-beli u očima Mekintajera imaju šanse za plasman među osam najboljih.

– Pogledajte kakve igrače Zvezda ima. Definitivno da imaju potencijal za najviše domete i da imaju šanse za plej-of. Potrebno je da „klinku“ i sigurno mogu da pojure trku za plasman među osam najboljih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MILAN ODREDIO CENU: Ernandez za 100.000.000 evra napušta Milan!

Kako prenosi Mundo Deportivo, Teo Ernandez će na kraju sezone napustiti klub sa San Sira. Prema istom izvoru, Francuz je...

POVEZANE OBJAVE