IGRAJ NA SIGURNO: Kladi se u Meridianu i ostvari 100% cashback na nedobitne tikete!

Sa Meridianom si uvek na dobitku!

Samo ove subote – novi sportski spektakl i nova promocija u Meridianu koja vam donosi 100% cashback na nedobitan tiket!

Već danas očekuje nas nekoliko interesantnih mečeva, kako u top ligama, tako i u Kupu afričkih nacija, ali neće manjkati uzbuđenja ni kada se radi o nekim drugim sportovima, na primer tenisu. U toku je Australijan open, prave bitke tek slede, ali sve je mnogo uzbudljivije ako se kladite u Meridianu.

I ovog vikenda aktivna je nova promocija, koja vam praktično garantuje dobitak, jer vas čeka 100% cashback ako ne prođete tiket.

O čemu se radi?

Ono što je potrebno da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujete svoj nalog i preuzmete fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 4.000 dinara i to POTPUNO BESPLATNO!

Nakon toga, uplatite depozit, odigrajte tiket koji sadrži igru IGG i ukoliko vaš prvi tiket bude nedobitan – osvajate fantastičan cashback!

Čak i onda kada nemaš sreće – Meridian te časti povraćajem novca na bonus račun. Na tebi je da izabereš koju utakmicu želiš da igraš, u opticaju je celokupna sportska ponuda.

Kladi se u Meridianu i budi uvek na dobitku!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PREOKRET: Konseisao ne dolazi na San Siro, Milan ima novog trenera!

Kako prenose italijanski mediji, Stefano Pioli je bivši. Ipak, na klupi Milana njega neće zameniti Seržo Konseisao kako se pisalo...

POVEZANE OBJAVE