Meloun ponosan na Jokića: Nije lako igrati sa tugom u srcu

Prethodne noći, Denver je pobedio Boston (102:100), a Nikola Jokić je odigrao još jedan meč u kojem mu je asistencija falila za tripl-dabl. Trener Nagetsa Majkl Meloun bio je ponosan na izdanje srpskom asa koji je tako odao počast nedavno preminulom Dejanu Milojeviću.

– Kao što sam rekao ekipi posle meča, ne mogu da budem ponosniji na Nikolu što je odigrao takav meč posle Dekijeve tragične smrti. Ali on je takav, zato sam ponosan na Nikolu, počeo je Meloun i nastavio:

– Izgubio si nekog kog voliš i ko ti je mnogo značio, neko ko ti je bio trener i mentor. I rekao sam, idi, odaj mu počast. Znate šta mislim? I Nikola je izašao, odao počast u sećanju na Dejana i njegiovu zaostavštinu, odigravši na visokom nivou. Nije to lako uraditi teška srca, ali Nikola je posebna osoba, očigledno i bilo je neverovatno gledati ga kako igra sa tom tugom u srcu. Taj nivo igre, kada se zna sa kim smo igrali, i kada se sve sabere…Zato je Nikola najbolji košarkaš na svetu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Istorijski dan u Ubu: Klub Nemanje Matića u Superligi

Ekipa Jedinstva iz Uba novi je Superligaš. Ubljani su u pretposlednjem kolu pobedom na Radničkim iz Sremske Mitrovice (1:0) i...

POVEZANE OBJAVE