Istraži ponudu u Meridianu: Najveći specijal igara i spektakularne nagrade za Australijan open!

Isprati Australian open u Meridianu!

Prvi teniski Gren slem je počeo pre nekoliko dana, ali nam za sada nije doneo veliko iznenađenje u muškoj konkurenciji.

Karolina Voznijacki i Naomi Osaka su eliminisane, ali u muškoj konkurenciji još uvek čekamo na potencijalno iznenađenje. Međutim, ako pitate recimo Novaka Đokovića – neće ga ni biti.

Ako za neki teren možemo da kažemo da se Đoković oseća kao na radnom mestu, onda bi njegova kancelarija komotno mogla da se zove Rod Lejver arena. Jubilarni 100. duel srpskog tenisera na Australijan openu je protekao tako normalno, tako novakovski. Tomas Martin Ečeveri je bio izazivač, ali više mu pristaje reč sparing partner, jer je Đoković u trećem kolu omiljenog grend slema imao malo jači trening, pošto je rutinski slavio u tri seta – 3:0 (6:3, 6:3, 7:6).

Sada je na redu novi izazov, kako za njega, tako i za preostale tenisere. Očekuju nas mečevi trećeg kola Australian opena, a mi vam u nastavku izdvajamo one u najavi najinteresantnije, kao i one koji donose najveće kvote u Meridianu:

Novak Đoković – Adrian Manarino, kec 1.05
Tejlor Fric – Stefanos Cicipas, dvojka 1.70
Janik Siner – Karen Hačanov, kec 1.10
Aleks de Minor – Andrej Rubljov, dvojka 1.80

Dakle, za sve ljubitelje tenisa i online klađenja, Meridian donosi sjajne uslove i idealne kombinacije najvećih kvota i bonusa, ali to nije sve. U toku je spektakularna promocija „Dođi, vidi, osvoji sve“, tokom koje možete da osvojite vrhunske nagrade i još mnogo bonusa za klađenje.

Ono što je potrebno da uradiš kako bi dobio nagrade jeste da uplatiš i potrošiš depozit u minimalnom iznosu od 2.000 dinara, te da ostvariš najveći broj odigranih tiketa na sportskom klađenju, koji sadrži barem jedan meč sa Australijan opena.

Koje nagrade te očekuju?

1. mesto – teniski reket, paket teniskih loptica + 15.000 RSD bonusa

2. mesto – teniski reket + 10.000 RSD bonusa

3. paket teniskih loptica + 7.000 RSD bonusa

4. mesto – 5.000 RSD bonusa

5. mesto – 5.000 RSD bonusa

od 6. do 10. mesta – 2.000 RSD bonusa

Nagrade su sjajne, a ako se pitaš šta ako još uvek nemaš nalog u Meridianu? Nema problema – imamo rešenje i za to.

Registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikuj svoj nalog i preuzmi fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 4.000 dinara i to POTPUNO BESPLATNO!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE