NEZAPAMĆENE OKOLNOSTI: Mladi centar koji je umalo “došao glave” Partizanu konačno debitovao za Kentaki i odmah pokazao šta ume (VIDEO)

Talenotvani hrvatski centar Zvonimir Ivišić prethodne sezone je sve oduševio nastupima u ABA ligi za Studentski centar, a sve je kulminiralo u plejofu protiv Partizana, kada je umalo crno-bele koštao polufinala, a samim tim i titule koju su kasnije osvojili.

Nakon toga je usledila važna odluka i selidba na Kentaki koledž, jedan od najprestižnijih, a pritom posebno prepoznatljivom po centrima koje su iznedrili za NBA ligu.

Međutim, usledili su problemi u vidu slabog poznavanja engleskog jezika, ali i zbog toga što je već imao profesionalni ugovor u Evropi. Međutim, dva sata pred meč sa Džordžijom saznao je da će moći da bude u sastavu.

Odmah je demonstrirao svoje kvalitete u pobedi od 105-96, pošto je za samo 16 minuta ubacio 13 poena, uz pet skokova i tri blokade.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Još jedan poraz Partizana: TSC bolji od crno-belih

U okviru 32.kola Superlige fudbaleri Partizana su na svom terenu izgubili od TSC-a rezultatom 1:2. Poluvreme u Humskoj završeno je...

POVEZANE OBJAVE