SVE U ČAST MILOJA: Partizan se oglasio pred meč sa Megom

Košarkaši Partizana i Mege sutra od 19 časova zatvaraju 17. klolo regionlane ABA lige međusobnim duelom.

Utakmica će se odlikovati posebnim emocijama, pošto su ovo dva kluba koja su obeležila igračku, odnosno trenersku karijeru Dejana Milojevića, koji je nedavno prerano preminuo usled posledica srčanog udara.

Ovim povodom se Partizan oglasio saopštenjem, u kom je istakao kako će funkcionisati besplatan ulaz u dvoranu, a imali su i važnu molbu za navijače.

Prioritet da zauzmu svoja mesta imaju vlasnici sezonskih karata, dok će svi ostali popunjavati slobodna sedišta u dvorani. Klub poziva sve navijače koji sutra dođu u Arenu, da na sebi imaju crnu majicu ili duksericu kako bi i na taj način odali počast legendarnom Dejanu Milojeviću koji je preminuo od poslednica srčanog udara, objavio je klub, koji je podsetio na zasluge i značaj ljubimca njegovih navijača.

Nekadašnji kapiten Partizana, reprezentativac SRJ, igrač Beovuka, FMP-a, Budućnosti, Valensije i Galatasaraja, odnosno trener Mege i Budućnosti, asistent selektora reprezentacije Srbije i šefa stručnog štaba Golden Stejt Voriorsa, prerano je napustio ovaj svet 17. januara. Čovek zaraznog osmeha, velikog srca i borac bez mane bio je uzor mnogima koji su potom postali novi košarkaški idoli, naveli su iz kluba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Arsenal je apsolutni vladar Londona (VIDEO)

Fudbaleri Arsenala savladali su Totenhem sa 3-2, u derbiju Severnog Londona odigranom u sklopu 35. kola Premijer lige. Arsenal je...

POVEZANE OBJAVE