Svi su na nogama zbog Luke Jovića: Nakon sjajnih partija počeli su pregovori

Povremeni srpski reprezentativac Luka Jović (26) dobiće novi ugovor od Milana, javljaju apeninski mediji.

Jović je od početka decembra počeo da igra kako se od njega od početka očekivalo, jer je došao u Milan kao veliko pojačanje iz Fiorentine.

Bili su ‘Rosoneri’ svesni da Jović već nekoliko sezona unazad nije mogao pronaći formu kakvu je imao dok je nosio dres Ajntrahta i prie transfera u Real Madrid, ali je Luka sada počeo davati naznake najbolje forme.

U decembru je bio igrač meseca u Milanu, davao je golove Frosinoneu, Atalanti, Salernitani, asistirao je i početkom meseca dvaput tresao mrežu Kaljarija.

Od tada je propustio susret s Empolijem, odigrao je celu utakmicu u porazu od Atalante u Kupu, dok je sedeo na klupi i u derbiju protiv Rome.

Stefano Pioli davao mu je priliku za vreme suspenzije Oliviera Žirua, a Milan mu sada planira ponuditi nastavak saradnje koja bi bila okončana na leto ove godine.

Pregovori o trogodišnjem ugovoru počinju čim završi zimski prelazni rok, iako će Jović po svemu sudeći i dalje biti rezerva vremešnom, ali i dalje vrlo kvalitetnom Žiruu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina i Zvezda remizirali u Novom Sadu, dobra partija Mimovića (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine remizirali su bez golova (0-0) u Novom Sadu, u utakmici 32. kola Superlige, odnosno...

POVEZANE OBJAVE