Fric nakon poraza: Igrao sam dobro prva dva seta

Američki teniser Tejlor Fric objasnio je razloge eliminacije u četvrtfinalu Australijan opena od najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića.

Novak je pobedio Frica sa  7:6(3), 4:6, 6:2, 6:3.

-Igrao sam dobro prva dva seta, bilo je jako teško na fizičkom planu. Potrebno mi je da to što radim u dva seta, radim pet sati, rekao je Fric.

-Najveća stvar je to što je brz i ne promašuje mnogo loptu, morate da odigrate kvalitetne lopte, ne daje mnogo šansi. Kada idem sa drugim servisom, to nije nije osnovna linija, to je nešto drugo. Preteško je to kontrolisati, rekao je Fric i dodao:

-Dobro je osvojiti toliko bitnih poena, ali u jednom momentu sam pomislio da ne mogu da osvojim poen. Igrao je predobro, mogao sam da igram bolje na brejk lopte, da ne stavljam sebe u tako teške pozicije. Ipak, zadovoljan sam kako sam se na terenu založio za sebe.

Ovo je bila deveta pobeda Novaka u isto toliko mečeva protiv Frica.

-Za mene, rekord međusobni izgleda loše, ali u pet mečeva nisam bio na ovom nivou, bio sam mlad. Šesti meč sam bio blizu, ali sledeća dva sam igrao prilično loše. Rekao sam sebi da mora biti jedan meč gde će se sve poklopiti, ali rekord i dalje deluje obeshrabrujuće. Da sam igrao sve kao prva dva seta, možda je bilo nešto i moguće.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vildosa pred Makabi: Idemo u Beograd da pobedimo

Košarkaš Panatinaikosa Luka Vildosa veruje u pobedu svog tima protiv Makabija u trećem meču četvrtfinala Evrolige. Rezultat je 1-1 u...

POVEZANE OBJAVE