Janakopulos: Hoću PAO koji dobija Olimpijakos sa 40 razlike

Panatinaikos je savladao Olimpijakos u grčkom derbiju. Najverovatnije je već obezbedio prvo mesto i prednost domaćeg terena do kraja takmičenja, vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos se obratio svima preko Instagrama i iskoristio priliku da pecne najvećeg rivala, ali i da iznese svoj grandiozni plan.

– Cilj mi je da napravim najbolji tim u istoriji evropske košarke, počeo je kontroverzni vlasnik Panatinaikosa i nastavio:

– Želim PAO koji će da pobedi Olimpijakos sa 40, ne sa pet razlike. Tim koji će da uzme sedmu, osmu i devetu evropsku titulu.

Govorio je zatim o Jorgosu Barcokasu, koji je na konferenciji posle utakmice bio kivan na sudije.

– Barcokas treba da prizna konačno da je izgubio u fer borbi i da nje bude ironičan i arogantan. Treba jednom da izgubi i kaže da je sve bilo pošteno. Zašto se žalio uopšte.

Malo je govorio i o sudijama.

– Sve smo pokušavali poslednjih godina (da budemo najbolji). Sada idemo u svaki naredni meč sa ljubavlju i podstrekom. Naravno, moram da kažem da nema mestu za nasilje i uvek ćemo biti protiv toga. A, šta oni rade (čelnici lige)? Stavljaju dvojicu sinova bivših sudija, Picilkasa i Simeonidisa, plus Caruhu, njihovu omiljenu ćerku. A, svi znamo zašto je ona omiljena ćerka. Nju šalju da sudi svaki zanimljiv meč.

Na kraju, nije zaboravio Janakopulos da pomene navijače.

– Ogroman kompliment za našu publiku koja je još jednom učinila da utakmica bude slavlje košarke, uprkos svim izazovima, uprkos tome šta su nam rekli, uprkos svemu. Sve je bilo izvrsno, čestitam još jednom. Idemo dalje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE