POBEDA: Đoković je u polufinalu AO

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković savladao je Tejlora Frica sa 3-1 i plasirao se u polufinale Australijan opena.

Srpski teniser sigurnim koracima ide ka 11. tituli u Melburnu, pošto je danas uspešno preskočio još jedan važan stepenik ka ostvarenju tog cilja. Meč dva rivala trajao je tri sata i 45 minuta. U polufinalu će Đoković za protivnika imati boljeg iz duela Janik Siner – Andrej Rubljov.

Ovo je bio deveti međusobni susret Đokovića i Frica, i sve pobede je zabeležio srpski teniser. Pružio je Fric snažan otpor Novaku, igrao je odlično u prva dva seta, ali je na kraju kvalitet ipak presudio i odlučio pobednika. Oba igrača su bila maksimalno motivisana, a Novak je prvi set osvojio nakon taj-brejka, dok je u drugom setu Fric iznenadio srpskog tenisera. Đoković je sa 6:2 osvojio treći set i tada je već bilo jasno ko će pobediti u ovom meču i ako je Fric pokušavao na sve načine da se vrati u igru.

Đoković će igrati protiv boljeg iz duela Siner – Rubljov, a taj meč je programu posle 10 sati i 30 minuta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vildosa pred Makabi: Idemo u Beograd da pobedimo

Košarkaš Panatinaikosa Luka Vildosa veruje u pobedu svog tima protiv Makabija u trećem meču četvrtfinala Evrolige. Rezultat je 1-1 u...

POVEZANE OBJAVE