Sferopulos i Obradović pred Kup: Da sve bude u fer-plej atmosferi

Crvena zvezda će u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća igrati protiv FMP-a, dok će Partizan sastati sa Hercegovcem, odlučeno je ranije danas žrebom u Beogradu.

Trener crveno-belih Janis Sferopulos je izneo očekivanja:

– Sve misli su usmerene na meč sa FMP-om, idemo korak po korak. Ne razmišljamo o finalu. O Partizanu tek kada dođe vreme, rekao je Sferopulos novinarima u Beogradu.

On je istakao da još nije odlučio, koja će četiri stranca igrati na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća.

– Ima još vremena. Prerano je da pričamo o Kupu, imamo još mnogo da igramo do tada, tako da razmišljamo samo o narednoj utakmici, naveo je trener Crvene zvezde.

Finalni turnir Kupa Radivoja Koraća će i ove godine biti održan u Nišu od 14. do 17. februara.

– Mnogo toga još mnogo toga da se promeni do početka turnira, treba videti u kom stanju će biti ekipa. Žreb je kao i uvek interesantan. Hvala gradu Nišu, koji će ponovo biti domaćin finala Kupa Radivoja Korać. Uvek su bili fenomenalni domaćini. Nadamo se da će sve da biti u fer-plej atmosferi i neka pobedi najbolji tim, rekao je trener Partizana Željko Obradović.

Partizan će u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća igrati protiv Hercegovca.

– Treba prvo proći četvrtfinale, pa ćemo posle toga pričati o svima ostalim protivnicima. Nama je drago da igramo protiv Hercegovca, koji je ranije imao tradiciju, pa neke probleme, a sada su se vratili. Nadam se da će svi koji vole košarku uživati u toj utakmici, rekao je trener Partizana Željko Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŽELE GA FRANCUZI: Zvezdi nedovoljno 3.5 miliona za Glazera!

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su 35. titulu prvaka Srbije. Overili su je trijumfom protiv TSC-a i stekli nedostižnu prednost...

POVEZANE OBJAVE