SINER IZBACIO RUSA: Pred polufinalni okršaj, srećan što će igrati protiv najboljeg na svetu

Italijanski teniser Janik Siner u usponu je forme još od završnice prošle sezone.

Nakon osvojenog Dejvis kupa i finala Završnog mastersa u Torinu, on se plasirao danas u polufinale Australian Opena. Savladao je Andreja Rubljova.

Posle susreta on se oglasio:

Svakako uživam kada se meč završi, jer je veoma teško igrati protiv Andreja. Danas je meč završen u tri seta, ali sam mogao da izgubim prva dva. Sve se odvijalo previše brzo, i više se radi o tome kakva vam je momentalna reakcija i to da naterate protivnika da se kreće više od vas. Hvala svima što ste ostali do 1.25 ujutru, a ja lično uživam da igram na ovom terenu u bilo koje doba dana ili noći. Hvala još jednom i drago mi je što sam se plasirao u naredno kolo, rekao je on u intervjuu na terenu.

Potom se dotakao igranja u polufinalu protiv najboljeg igrača planete, Novaka Đokovića:

Srećan sam što ću ponovo igrati protiv njega, najboljeg igrača na svetu. On je puno puta osvajao trofej ovde, pa će biti veoma teško pobediti ga. Ono što mogu da kontrolišem u tom meču i obećam svima je da ću se boriti do maksimuma za svaku loptu u tom meču, zaključio je Italijan.

Đoković je upravo dobio poslednji njihov meč u finalu Torina. Novak vodi sa 4:2 u međusobnim okršajima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

JOKIĆU OLAKŠAN POSAO: Minesota značajno oslabljena protiv Denvera u drugoj utakmici?!

Košarkaši aktuelnih šampiona Denver Nagetsa dočekuju ove noći od 4 časova ujutru po našem vremenu Minestoa Timbervulfse, u drugom...

POVEZANE OBJAVE