Milojeviću povrede zadaju glavobolje: Svi moraju biti spremni

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Spartak iz Subotice u okviru pripremnog meča na Kipru. Rezultat je bio 3:1, a trener crveno-belih Vladan Milojević je izneo utiske nakon meča.

Jedna dobra provera za nas. Izlazimo iz napornih treninga, radimo u fulu. Ima dosta elemenata da možemo dosta stvari da izanaliziramo i da probamo da otklonimo na sledećim treninzima, počeo je Milojević za “Arenu sport”.

Već sada se uviđa da poneki igrači dobijaju veću minutažu poput Lazara Nikolića koji je poverenje Vladana Milojevića pretvorio i u pogodak ovog popodneva.

– Mislim da oni znaju moju filozofiju da svi igrači budu spremni. Onog trenutka kad dobiju minutažu mi smo tim. Moraju da shvate kod mene: to ko su prvih startnih 11, znate da imamo pet promena, u svakom trenutku možemo da promenimo maltene 40-50 odsto ekipe. Biće teških terena, povreda, kartona… Drugi deo prvenstva je mnogo teži. Oni moraju da budu spremni da kada dobiju šansu daju svoj maksimum”.

Jovan Mijatović se vratio nakon manje povrede, kao i Milan Rodić koji je danas u duelu sa Manojlovićem nezgodno pao na rame.

– Jovan je danas dobio tridesetak minuta, takav je bio plan. Kao i Rodić. Što se njega tiče, rame je u pitanju, doktori će nam reći šta je konkretno. Dobijaće neki igrači više minuta, neki manje… Imamo igrača koji se vraćaju iz povrede i ne osećaju se baš najbolje, naporni su treninzi, dobro treniramo, ali biće sve to u redu, završio je Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LE: Bajer hita ka novom trofeju, Marselj i Atalanta remizirali (VIDEO)

Odigrane su prve polufinalne utakmice u Ligi Evrope, a najzadovoljniji može biti Bajer iz Leverkuzena. Nakon što su obezbedili...

POVEZANE OBJAVE