Nakon poraza: Lalatović nezadovoljan pripremama ali pohvalio Zvezdinu decu

Fudbaleri Spartaka iz Subotice poraženi su na pripremama od Crvene zvezde rezultatom 3:1. Nakon meča trener tima iz Subotice je izneo utiske.

– Odigrali smo protiv Apoela preključe utakmicu, imali trening, putovali smo tri sata da bismo odigrali ovaj meč danas… Dobra provera, sami sebi smo naštetili, kao i u prvenstvu – iz prekida, penal… Dali smo gol, imali još jednu stopostotnu šansu. Svaki dan treniramo dva puta dnevno, imam sa čim da budem zadovoljan, kazao je Lalatović.

– Onda se osvrnuo na celokupne pripreme na Kipru istakavši da rivali nisu baš po meri Spartaka, izuzev Crvene zvezde. Nastupali su protiv U21 tima Apoela, drugoligaša Ksilotimbou, a sledi im još jedan duel sa kiparskim niželigašem, kao i Željom iz Pančeva.

Uslovi su odlični. Vreme je fenomenalno, ali protivnici su veliki problem. Odigraćemo još jednu utakmicu protiv drugoligaša sa Kipra i Želje iz Pančeva. Faktički igramo mini-pripreme sa srpskim klubovima. Sigurno je da će ekipe koje su otišle u Tursku na pripreme bolje ući u prvenstvo jer imaju kvalitetnije protivnike, konstatovao je.

Nakon duela imao je srdačne zagrljaje sa Jovanom Mijatovićem, ali i povređenim Mirkom Ivanićem.

– Naravno, Mijatović je jedan sjajan momak. Uvek sam imao simpatije prema Zvezdinoj deci. Želim mu iz sveg srca da se proda i donese Zvezdi barem 10.000.000. A, Mirko Ivanić je moje dete, trenirao sam ga u Proleteru, prodao se kod mene dok je igrao u Vojvodini. On je za mene naš najbolji vezni igrač, završio je Lalatović za “Arenu sport”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Železničar dobija petog trenera ove sezone

Kako prenosi Sportski žurnal Tomislav Sivić postaće novi trener Železničara iz Pančeva koji se nalazi u veoma teškoj situaciji kada je...

POVEZANE OBJAVE