Nakon povrede Nikole Milutinova: Olimpijakos u potrazi za centrom!

Olimpijakos je pretrpeo peh na poziciji centra gde u narednom periodu neće moći da računaju na Nikolu Milutinova i Mustafu Fala.

Francuski centar van terena je od 16. januara i neće zaigrati još minimum dve nedelje, dok je stanje srpskog centra znatno gore.

Milutinov se povredio na derbiju protiv Panatinaikosa u grčkom šampionatu, zbog čega će morati na operaciju i očekuje ga pauza od dva meseca. Jorgos Barcokas, je najavio da će klub krenuti u potragu za novom peticom.

– Nikolina povreda zahteva operaciju i biće odsutan oko dva meseca. Pošto je i Fal van stroja, nadamo se na kratko, istražujemo tržište, poručio je Barcokas, pa dodao:

Razgovaramo sa agentima da nam predlože igrače, videćemo šta će se desiti, ali znate da je uvek u ovom periodu prilično teško naći igrača koji je spreman da igra jer treba da bude u dobroj kondiciji odmah, ne za mesec dana.

Olimpijakos u ovom trenutku na raspolaganju ima Filipa Petruševa na poziciji centra, kao i Luka Sikmu koji je na pozciji pet igrao tokom mandata u Albi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE