Sferopulos o Albi, Smartu i novim pojačanjima: Imamo otvorene oči i uši

Košarkaši Crvene zvezde u 23. kolu Evrolige gostuju Albi u Berlinu.

Trener Janis Sferopulos pred meč ističe da od igre i odnosa njegove ekipe zavisi mnogo toga.

Moramo da kontorilišemo utakmicu, igramo našu igru u odbrani i napadu. Oni su veoma energičan tim sa mnogo entuzijazma. Moramo da se borimo za svaku loptu kako bi došli do pobede, rekao je Sferopulos.

Džavonte Smart je odigrao već dve utakmice u dresu Zvezde, a grčki trener je pohvalio novajliju.

Moram prvo da kažem on ima pravi mentalitet. To je veoma pozitivno. On je neko ko može mnogo da da u oba pravca, hoće da uči. Znamo da je prvi put van svoje zemlje, tako da se način života razlikuje, tako da mora i po tom pitanju da se adaptira. Veoma sam srećan načinom kako se snašao do sada i spremnoću koju ima da već sada pomogne. Moramo da mu damo vremena. Ali već sada pomaže.

O povratku Nikole Topića.

Počeo je da trči. Ali, polako – idemo dan po dan.

O dodatnim pojačanjima?

Ko zna. Ne znam da odgovorim na pitanje. Mi napredujemo i ostajemo fokusirani i imamo otvorene oči i uši. Možda da, možda ne. Nećemo potpisati igrača koji ne može da pomogne, jer je roster ok. Izuzev, ako neko može da napravi razliku. U tom slučaju možda, ali nema mnogo igrača na tržištu. Igrači o kojima se pisalo ne mogu da naprave razliku u ovom momentu, završio je Sferopulos.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE