Novo kolo Evrolige – novi košarkaški spektakl: Kakve su šanse „večitih rivala“?

Iskoristi najveće kvote i kladi se na Evroligu!

Prethodno kolo Evrolige donelo nam je neka iznenađenja i bojne zanimljivosti, „večiti rivali“ iz Beograda upisali su poraze, Žalgiris je prosto „pregazio“ Fenerbahče, dok je Majk Džejms predvodio sjajni Monako u trijumfu nad aktuelnim šampionom – Real Madridom.

U skladu sa tim, kao i sa činjenicom da je ostalo svega 12 kola do kraj regularnog dela takmičenja – sa punim pravom i ove nedelje očekujemo pravi košarkaški spektakl.

Četvrtak i petak rezervisani su za Evroligu, a sve to pred novi „večiti derbi“ koji nas očekuje u ABA ligi. Jasno je da će Crvena zvezda Meridianbet i Partizan juriti pobede, kako bi u dobrom raspoloženju ušli u novu bitku ovog meseca.

A, ove nedelje ih očekuju mečevi protiv Albe, odnosno Žalgirisa. Izabranici Janisa Sferopulosa gostuju nemačkom timu koji se nalazi na poslednjem mestu na tabeli Evrolige i sa kojim su se do sada sastajali 12 puta. U tim mečevima, crveno-beli su upisali četiri pobede, a ono što je posebno interesantno jeste da smo tri puta gledali i produžetke, tako da je evidentno da Alba ne leži srpskom timu, ali daleko od toga da ovog puta ne važi za favorita čak i na gostujućem terenu.

Sa druge strane, ekipa Partizana će na svom terenu dočekati Žalgiris, koji je u sjajnom raspoloženju nakon pobede nad Fenerbahčeom. Crno-beli se mogu pohvaliti pozitivnim skorom protiv litvanskog tima, jer su u sedam međusobnih duela ostvarili pet pobeda, tako da iovog puta svi očekuju novi rtijumf čete Željka Obradovića.

A, kako smo i navikli  – uz Evroligu i vrhunsku košarku obavezno je i online klađenje, a tu je Meridian neprikosnoven. Ova kladionica svim novoregistrovanim igračima donosi fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 dinara i to potpuno BESPLATNO, a svim ljubiteljima košarke – donosi široku ponudu i najveće kvote za Evroligu.

Evo nekoliko predloga za klađenje:

Alba – Crvena zvezda Meridianbet, dvojka 1.45
Makabi – Panatinaikos, dvojka 1.70
Real Madrid – Olimpijakos, kec 1.25
Partizan – Žalgiris, kec 1.25
Baskonija – Valensija, kec 1.45


Dakle, jasno je da vas najbolji uslovi za klađenje na Evroligu čekaju u Meridianu – registrujte se i uživajte u najboljoj evropskoj košarci!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vlahović jasan: Ostvarili smo ciljeve za ovu sezonu

Fudbalski klub Juventus je sinoć osvojio Kup Italije pošto je u finalu pobedio Atalantu sa 1:0, golom nekadašanjeg igrača...

POVEZANE OBJAVE