Jago: U Srbiji igrači žive kao pop-zvezde

Jago dos Santos govorio je za brazilski Globo o Crvenoj zvezdi, unikatnom rekordu, ali i odnosu s navijačima koji na svakoj utakmici Evrolige pune beogradsku Arenu.

Jago je postao najbolji strelac među Brazilcima koji su ikada igrali u Evroligi.

– To je neverovatno, jer imam veoma dobar odnos sa Tijagom. Jedan od saigrača mi je posle utakmice rekao da sam izjednačio njegov rekord i na prvu nisam bio siguran da sam razumeo dobro, da li mi je rekao istinu? Uzeo sam telefon i video i svojim očima. Tiago je bio strašan igrač, svi su ga znali i poštovali. Poslao mi je poruku i rekao da je 26 poena bio lak zadatak za mene i da moramo da postignem 30 i više poena, započeo je Jago dos Santos, a preneo portal BasketballSphere.

Osvrnuo se Jago i na sjajan odnos koji ima sa pristalicama Crvene zvezde. Za kratko vreme postao je miljenik zvezdaša.

– Neverovatno je, ukrasili su mi i auto i neko redovno uzvikne moje ime kada se šetam gradom, zamoli za fotografiju. U Srbiji igrači žive kao pop zvezde, jer svi prepoznaju sportiste. To mi se dopada. Podiže mi samopouzdanje i fokus na igru.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda želi da angažuje jednog od najboljih centara u Evropi, ali ima žestoku konkurenciju?!

Košarkaši Baskonije su ove sezone, najvećim delom pod vođstvom Duška Ivanovića, ostvarili plasman u plejof Evrolige, što je jedini...

POVEZANE OBJAVE