Obradović izneo utiske nakon pobede protiv Žalgirisa i nije se složio sa Trinkijerijem

Košarkaši Partizana savladali su večeras u Areni Žalgiris, koji predvodi njihov bivši trener Andrea Trinkijeri.

Italijanski stručnjak je nakon utakmice istakao da je ješko bilo dobiti uz raspoloženog Doužera, koji je ubacio 23 poena, 15 samo u prvoj deonici. Ipak, trener Partizana Željko Obradović ne slaže se u potpunosti.

U jednom delu se slažem sa Andreom, ali nije Pi Džej igrao celu utakmicu, nego 27 minuta. Što znači da su poene postizali i neki drugi igrači. Naravno, njegova statistika je večeras bila sjajna, promašio je samo dva šuta. Trudili smo se da odigramo agresivno, da ih nateramo na greške i uspeli smo u tome u dobrom delu. Ali imali smo i mi 10 izgubljenih lopti, izjavio je trener ceno-belih.

Loše su crno-beli večeras ušli u meč.

Dozvolili smo protivniku lako da napravi 3:13, lako gubili loptu… Nismo koristili faulove. Posle toga smo našli način da odigramo veoma dobro, pre svega odbrambeno. To je bogatstvo ove igre, da možeš da utičeš na nju dok ona traje. U trećoj četvrtini primili smo 16, u četvrtoj 13 poena. To nešto govori, zaključio je Obradović.

Smatra da je teško bilo ranije prelomiti utakmicu.

Postoji i protivnik, i on igra, nije to – vodiš osam razlike i sigurno dobijaš utakmicu. Pa da je tako ne bismo imali ovu izjednačenost u Evroligi. Pogledajte tabelu, ponovo se jedan tim odvojio, a razlika između drugog i nas je možda tri pobede. Izjednačenost je karakteristika ove Evrolige, ističe trener crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Najveći Đokovićevi rivali više nisu u borbi za titulu u Madridu! (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković nema najbolju godinu i još uvek se traži, uz promene u stručnom štabu. Propustio je...

POVEZANE OBJAVE