Terzić o transferu Mijatovića: Postoji cena ispod koje ne idemo

Crvena zvezda je sktivna na tržištu poslednjih dana prelaznog roka.

Kosta Nedeljković je otišao put Aston Vile, a sve više se pominje da će i Jovan Mijatović u Njujork Siti.

Ipak, transfer napadača je od toga da je bio pod oznakom GOTOVO došao do toga da se možda ni ne desei. Razloge je otkrio generalni direktor Zvezdan Tezić.

Ne želimo da pričamo o stvarima koje još nisu realizovane i odrađene. Postoji interesovanje za Jovana Mijatovića. Postoji cena, odnosno novac, ispod kojeg nećemo da idemo. Postoji i šansa da ostane u Crvenoj zvezdi. Tržište će odlučiti, rekao je za televiziju Arena Zvezdan Terzić.

On je pohvalio Mijatovića kako trenira.

– On je dete sa strahovitim samopouzdanjem, to je preduslov da se napravi velika karijera. Ima strast prema fudbalu. Videli ste kako je izveo penal protiv Mladosti. Iskoristio je šansu jesenas. To je putokaz za ostale mlade igrače.

Kosta Nedlejković je otišao u Birmingem za 9 miliona evra.

Često vagamo da li je pravi momenat prodati igrača. Zavisi od finansijske situacije, kao i procene da li ćemo dobiti veću ponudu. Mi nemamo utakmice u Evropi, domaća liga nije atraktivna zbog uslova i kvaliteta. Teško je onda podići cenu iz takvog ambijenta. O tome govori i primer Erakovića. Za njega smo imali ponudu od devet miliona leta 2022. godine. Samo 12 meseci kasnije cena mu je pala za dva miliona. Cena od devet miliona evra za desnog beka je odlična. Nama imponuje što smo prodali igrača u Premijer Ligu, dokaz je da imamo igrače za najjača svetska takmičenja.

Na kraju Terzić je pohvalio rad Vladana Milojevića.

Vidi se da je Vladan Milojević uveo red i ozbiljnost. Posebno u fazi odbrane, završio je Terzić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nemački košarkaš stiže u Megu?!

Košarkaši Mege igraju blistavu sezonu, koja još uvek traje, nakon što su se plasirali u polufinale ABA lige posle...

POVEZANE OBJAVE