BIVŠI KAPITEN ZVEZDE: Piksi preuzeo novi klub i ima jasan cilj

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Nenad Kovačević, popularni Piksi, već neko vreme se bavi trenerskim poslom.

Ipak, za razliku od nekih svojih bivših saigrača, krenuo je nešto drugačijim putem, pa nije često u javnosti.

On je trenirao niželigaške klubove, a sada je preuzeo tim Šušnjare 1977, koji se takmiči u beogradskoj zonskoj ligi i posle prvog dela sezone zauzima 5. mesto na tabeli.

Prvi trening protekao je u upoznavanju i predstavljanu plana priprema. Utisci su pozitivni, vidi se da se radi o pismenoj ekipi, a moram da pohvalim i dobre uslove na terenu u Šopiću. Stručni štab neću menjati, prvi pomoćnik je Žarko Milovanović, rad sa golmanima  poveren je Nenadu Rankoviću, a nadam se da ćemo najkasnije za osam dana kompletirai ekipu. Bićemo spremni za prolećnu sezonu, uz nadu da bismo mogli da budemo na mestu koje vodi u Srpsku ligu., izjavio je Kovačević, a prenosi “Sportski žurnal”.

Kovačević je za Crvenu zvezdu nastupao u dva navrata – od 2002. do 2006. godine, kada je kao kapiten napustio klub, a zatim i nakratko tokom 2011. godine, ali je taj period bio daleko manje uspešan.

Trenersku karijeru je do sada gradio u Podunavcu, Sopotu, Prvoj Iskri, Vršcu, Radničkom iz Sremske Mitrovice…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Još jedan poraz Partizana: TSC bolji od crno-belih

U okviru 32.kola Superlige fudbaleri Partizana su na svom terenu izgubili od TSC-a rezultatom 1:2. Poluvreme u Humskoj završeno je...

POVEZANE OBJAVE