Isplaćeno preko 100.000.000 DINARA u poslednjih godinu dana! Da li si ti sledeći MILIONER?

Meridian je u poslednjih godinu dana isplatio preko 103 MILIONA DINARA samo putem džekpotova!

Stiže još jedna potvrda da Meridian sa pravom krasi status KUĆE NAJVEĆIH DŽEKPOTOVA! Da li ste znali da je u poslednjih godinu dana isplaćeno preko 103 MILIONA DINARA isključivo putem džekpotova!

Snažna potvrda stigla je pre nekoliko dana, kada je verni igrač Meridiana M. V. igrajući slot Pirates Power osvojio nestvarnih 23.410.018 DINARA! Pukao je prvi EPIC JACKPOT ove godine i dodelio srećnom dobitniku MULTIMILIONSKI DOBITAK!

Za koju god slot igru da se opredelite na MESTU NAJBOLJE ZABAVE u igri ste za nestvarne dobitke. Progresivni, mrežni, standardni džekpotovi samo su deo ponude koja će vas apsolutno oduševiti.

Ukoliko vaš izbor budu igre provajdera Expanse Studios u igri ste za tri fantastična džekpota. Samo u poslednjih godinu dana zahvaljujući ovim džekpotovima igrači Meridiana su osvojili više od 13 MILIONA DINARA.

Jasno je da razlozi za čekanje ne postoje. Ulogujte se na svoj korisnički nalog i uživajte u jedinstvenoj zabavi.

Želite da se nađete na listi naših MILIONERA, a nemate korisnički nalog? Potrebno je samo nekoliko trenutaka da se REGISTRUJETE nakon čega počinje zabava! Odmah nakon REGISTRACIJE dobijate 4.000 DINARA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Murinjo izdvojio tri kandidata za trofej na Evropskom prvenstvu

Bivši trener Rome, Žoze Murinjo dao je prognozu ko bi mogao da osvojio trofej na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Murinjo,...

POVEZANE OBJAVE