Kaboklo siguran u pobedu protiv Zvezde!

Košarkaši Parizana savladali su Žalgiris, a sjajnu partiju je pružio i brazilski centar Bruno Kaboklo.

– Igrao sam solidne minute u prvoj četvrtini, ali sam brzo ušao u problem sa ličnim greškama. Žalgiris je počeo utakmicu fantastično, pogađali su u visokim procentima, bili su agresivni i zadavali su nam mnogo problema. Nakon tajm-auta, počeli smo da igramo drugačije, tim je izašao sa mnogo energije, agresivnosti u odbrani, odlično smo reagovali. Sve smo bolji i ova utakmica pokazuje to, kaže Kaboklo za portal “Republika”.

Bivši NBA igrač i člam nemačkom Ulma šutira trojke na ekstremno visokih 53 posto.

– Uvek vežbam šut za tri, oduvek mi je to bilo jako oružje, ali nikada nisam imao ovako visoke procente. Akcije koje trener Željko Obradović crta za mene su jako dobre, ostavljaju me mnogo puta otvorenog na šutu i fokusiran sam da sve ubacim.

“Večiti derbi” je u nedelju, a Bruno se raduje susretu sa svojim saigračem iz reprezentacije Jagom dos Santosom koji će mu biti ljuti rival na terenu.

– Radujem se ‘večitom’ derbiju. U mom prvom derbiju su bili bolji od nas i pobedili su, ali drugi će biti drugačiji, daćemo sve od sebe. Siguran sam da možemo da pobedimo, verujem u svoj tim, ukoliko budemo igrali na pravi način, pobedićemo,  zaključio je Bruno Kaboklo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Definitivno je puklo na relaciji Vlahović – Alegri: Srbin napravio veliki skandal

Juventus u subotu nije uspeo pobediti velikog rivala Milan (0:0), ali ono što je obežilo ovaj susret je novi...

POVEZANE OBJAVE