SFEROPULOS I DAVIDOVAC PRE DERBIJA: Ostanak na prvom mestu ekstra motiv

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet dočekuju Partizan u 18. kolu ABA lige.

Crno-beli ulaze u meč sa pobedom protiv Žalgirisa i motivom da se večitom rivalu primaknu na pobedu manjka. Zvezdi ne ide na ruku ni to što je prvi derbi izgubila sa 11 razlike, gledajući borbu za prvo mesto.

Pred sutrašnji meč oglasio se trener Janis Sferopulos:

Svaka utakmica sa Partizanom je važna, igrali smo već do sada. Znamo važnost i ove utakmice, kao što je i svaka važna, ali znamo i da smo prvi na tabeli u ovom trenutku. Imamo ekstra motiv jer želimo da ostanemo na prvom mestu. Miloš Teodosić će trenirati u subotu i mislim da će biti sprema kao i ostali momci. Pozivam naše navijače da dođu u velikom broju i bodre naš tim ali fer, sportski i korektno, rekao je grčki strateg.

Potom se nadovezao i Dejan Davidovac:

Svaka utakmica sa Partizanom je velika utakmica, veliki je i ulog. Ipak, dobro se znamo, ovo će biti četvrti derbi u sezoni. Očekujem zanimljivu utakmicu i nadam se našoj pobedi uz veliku podršku naših navijača sa tribina, rekao je on.

Meč Zvezde i Partizana igra se sutra od 19 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE