Ubedljiv poraz Partizana u Kragujevcu

Odbojkaši aktuelnog šampiona Partizana ubedljivo su poraženi u Kragujevcu od Radničkog sa 3:0 (25:19, 25:15, 25:23) u utakmici 14. kola Superlige Srbije.

Startni korektor i kapiten Milija Mrdak zbog temperature nije igrao za crno-bele, kao ni iskusni bivši reprezentativac Novica Bjelica, koji je meč presedeo na klupi.

Prvi set protekao je u dominaciji odbojkaša Radničkog koji su bez većih problema dobili rezultatom 25:19. U drugom setu ista priča, Partizan nije uspeo da pruži veći otpor i Radnički dobija i ovaj deo igre veoma ubedljivo 25:15. Jedino smo u trećem setu gledali neizvestan meč koji je završen pobedom Radničkog 25:23 za 3:0 u setovima.

Najefikasniji u pobedi bio je Dejvid Krastev sa 23 poena, uz fantastičan procenat uspešnosti napada od 64%, dok je Vuk Ivanković zabeležio 11 poena.

U redovima Partizana jedini je dvocifreni broj poena sakupio Luka Tadić sa 17, u odsustvu drugog startnog primača Lazara Marinovića.

U narednom kolu Radnički dočekuje ekipu Karađorđa u subotu 03.02.2024. od 18 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE