Obradović nakon derbija: Evo šta je izjavio trofejni trener

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u 18. kolu ABA lige rezultatom 88:86.

Nakon utakmice, svoje viđenje izneo trener Partizana, Željko Obradović.

-Očigledno je da smo igrali dva različita poluvremena, počeli loše, oni sa tri trojke. Prvo poluvreme u ritmu njihovog vođstva, reakcija mog tima je odlična u nastavku, došlo je do toga da možemo i da pobedimo. Čestitam igračima na tome i Zvezdi na pobedi. Zanimljiva utakmica, imali smo svoje šanse na kraju, i imaju još neki detalji koje ne bih da komentarišem, ali ćemo izanalizirati, rekao je Obradović, a onda se osvrnuo i na pitanje novinara o agresivnosti Zeka Ledeja.

– Sudije su te koje odlučuju, svirale su mu dve theničke, to je automatsko isključenje, bio je motivisan i dao je početni elan i zanos, to je sigurno. Da li je bio nervozan ili ne, ne znam, treba pogledati snimke, učestvovali su i drugi igrači, mislim da nije korektno targetirati jednog igrača. Svaki igrač treba da bude miran i da doprinosi mirnoj atmosferi, bilo je i mirnih i onih koji nisu bili, na kraju videli ste pozdrave između aktera, to među nama nije bio problem nikad. Šta se desi na terenu, ostaje na terenu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Prvi odlazak: Defanzivac napušta Čelsi

Štoper Čelsija Tijaho Silva napustiće taj klub na kraju ove sezone. Brazilcu u junu ističe ugovor sa londonskim klubom, ali...

POVEZANE OBJAVE