ZVEZDA SAVLADALA MLADOST: Radojević se ozbiljno nameće, Endiaje nagovestio šta ume (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su lučansku Mladost sa 2-0, u pripremnoj utakmici za nastavak sezone odigranoj na Kipru.

U današnjoj pobedi se veoma istakao mladi levi bek Viktor Radojević koji je prekomandovan ove zime iz Grafičara. On je asistirao kod oba gola, a imao je još nekoliko veoma upotrebljivih centaršuteva.

Prednost je u 16. minutu doneo Jovan Šljivić u akciji dovjice izdanaka klupske škole. Posle dodavanja Radojevića, on se odlično okrenuo i precizno šutirao za vođstvo od 1-0. Mladom vezisti ovo je drugi gol na pripremnim utakmicama ove zime.

Potom je već u 25. minutu konačan rezultat postavio Šerif Endiaje, koji je nagovestio deo onoga zbog čega je u bogatom transferu doveden kao pojačanje za Ligu šampiona. On je, posle centaršuta Radojevića, sjajno odreagovao i glavom po drugi put savladao Sašu Stamenkovića, nekadašnjeg golmana Zvezde.

Završnih nekoliko minuta aktuelni šampion Srbije završio je sa igračem manje, zbog dva žuta kartona Marka Stamenića, koja je dobijao zbog oštrih startova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE