De Medina: Nikada nisam čuo za Crvenu zvezdu

Nejtan De Medina je u letnjem prelaznom roku bio poslednje pojačanje Partizana. Međutim, nije dobio pravu šansu u crno-belom dresu.

Zaigrao je samo u utakmici Kupa Srbije i tako se upoznao sa srpskim fudbalom. Sada je dao jednu izjavu koja je izazvala burne komentare u Srbiji, a tiče se Partizanovog večitog rivala Crvene zvezde.

Pre toga i dolaska u Srbiju, znao je samo za Partizan i, kako kaže, nije nikada čuo za Crvenu zvezdu.

Da budem iskren, u Anderlehtu kad se pomene srpski tim, odmah se pomisli na Partizan i ne znaš za Crvenu zvezdu. Tako je u Belgiji, Nemačkoj, prvi tim za koji čuješ iz Srbije je Partizan i nisam znao kad sam došao ovde da je Zvezda takođe veliki klub. Znao sam samo za Partizan. Naša generacija je dok je odrastala, više slušala o Partizanu, nego o Zvezdi i verovatno zbog toga, rekao je De Medina za “Telegraf”.

U Anderlehtu je igrao sa srpskim igračima.

– Prvi srpski igrač s kojim sam trenirao je bio Aleksandar Mitrović u Anderlehtu. Sećam se, moj prvi trening je bio s njim. Trener je bio Besnik Hasi iz Albanije. U tom trenutku smo igrali mnogo igrača iz Srbije. Bio je levi bek – Ivan Obradović, kratko i Lazar Marković. Kasnije sam u drugim klubovima igrao sa Filipom Đuričićem, Nemanjom Antonovim, istakao je izemđu ostalog on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

TO BI BILO NEVEROVATNO: Grin se oglasio o spajanju oca i sina Džejmsa u Lejkersima

Košarkaši LA Lejkersa izgubili su 4:1 u prvoj rundi NBA plej-ofa protiv Denvera. Sada se mogu posvetiti potezima nakon završene...

POVEZANE OBJAVE