IZAZVAO VELIKU PAŽNJU: Brekalo je potpisao za Hajduk, a sada se oglasio Dinamo

Fudbaler Fiorentine i reprezentativac Hrvatske Josip Brekalo prešao je na pozajmicu u Hajduk iz Splita do kraja sezone.

Ovo možda i ne bi bilo čudno da Brekalo nije dete Dinama iz Zagreba, za koje je igrao sa puno uspeha i iz kog je 2016. godine za 10.000.000 evra otišao u Volfzburg. Njega je želeo i Dinamo ove sezone, pa se tim iz Zagreba oglasio tim povodom….

– Igrač je više puta razgovarao s trenerom, iznosio svoja razmišljanja i očekivanja, tražio garancije oko uloge na terenu ukoliko dođe na pozajmicu u Dinamo. Dinamo je igraču nudio uslove kojim bi on postao najplaćeniji igrač u klubu, ali ih je ovaj odbio jer ih je smatrao nedovoljnim. Prema medijskim izveštajima igrač i njegov agent su u Hajduku pristali na znatno niže finansijske uslove, te su očito postojali neki drugi motivi za njihovu konačnu odluku i dolazak u Hajduk – stoji u saopštenju kluba sa Maksimira.

Mendažer sjajong igrača Endi Bara nije žečeo da ulazi u nikakve detalje.

– Svi o svemu znaju najveći deo priče, tako da ne bi sad da to komentarišem. Josip je hrvatski reprezentativac, Josip je Hrvat i naravno da mu godi bilo gde u Hrvatskoj gde ga ljudi emotivno i lepo doživljavaju. On je dobar dečko, iz dobre porodice i daće će sve od sebe da pomogne gde god da igra, rekao je Bara.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE