Predsednik Zvezde jasan: Zvezda ne duguje Baharu ni evro

Nakon tužbe nekadašenjeg trenera Zvezde Baraka Bahara i njegovih saradnika pred FIFA, oglasio se predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović.

Mijailovićeva izjava dostavljena je medijima ovog jutra koju prenosimo u celosti:

-Crvena zvezda ne duguje Baraku Baharu ni evro. Plata mu se redovno isplaćuje svakog meseca, i njemu i njegovim saradnicima. Propisi FIFA su jasni, klub koji je otpustio trenera je u obavezi da mu isplaćuje platu po ugovoru dok trener ne potpiše za drugi klub. To rade i najveći klubovi u sličnim situacijama kad smene tenera i stvarno ne razumem zašto pojedini mediji u Srbiji žele da od ovog slučaja naprave aferu. Crvena zvezda ima ozbiljnija posla nego da svakoga dana demantuje medijske gluposti koji imaju za cilj da destabilizuju klub, rekao je predsednik Zvezde i dodao:

-Crvena zvezda postupa u skladu sa propisima FIFA i UEFA, pod kontrolom smo njihovog monitoringa za izdavanje licence koju uspešno dobijamo svake sezone. Tako će biti i ove sezone, a to je jasan dokaz da Crvena zvezda posluje zakonito i transparentno. Još jednom bih zamolio medije u Srbiji da ne prenose neproverene informacije iz drugih zemalja.

Prema informacijama izraelskog portala „One“, Bahar zahteva od Crvene zvezde isplatu kompletnog trogodišnjeg ugovora i obratio se FIFA zbog kašnjenja u isplati dospelih obaveza.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE