Sremčević oduševljen: Oduvek sam maštao da zaigram za Zvezdu

Novo pojačanje Crvene zvezde će biti Uroš Sremčević. Ovaj momak igrao je za Mladost iz Lučana, a crveno-beli su ga platili dva miliona evra.

– Uh, kakav osećaj. Još nisam svestan da se dešava. Kao mali sam maštao da jednom zaigram za Crvenu zvezdu i evo sad će se Bože zdravlja desiti. Prethodno, dao sam gol na “Marakani” i verovatno im privukao pažnju. Čuo sam i da je ovo najveći transfer u domaćim okvirima. To mi je motiv više da se dokažem, da pokažem i novom klubu i navijačima zbog čega sam toliko plaćen. Ne stvara mi pritisak, već me tera da radim još jače i budem još bolji, rekao je Sremčević za “Informer”.

Prisetio se momenta kada ga je pozvao Zvezdan Terzić.

Kad je dogovoren transfer, bio sam srećan, ali malo šta može da se meri sa trenutkom kada sam prvi put shvatio da me hoće Crvena zvezda. Sećam se tog momenta, zvoni mi telefon, ja se javim, a ono Zvezdan Terzić. Rekao mi je da su zainteresovani za mene i da bi voleli da dođem u Zvezdu. To je za mene bilo ostvarenje sna, rekao je on.

Mladi Sremčević smatra da treba da ide rutom kojom je išao Jovan Mijatović.

– Pratio sam šta radi Jovan Mijatović i naravno da želim i ja tako da se nametnem. Želja mi je da zaigram već u predstojećoj polusezoni i što je moguće više doprinesem osvajanju titule i Kupa Srbije. Mlad sam, vreme radi za mene, ali naravno da želim što više odmah da igram, rekao je ovaj mladić i dodao:

– Poznajem nekoliko njih iz reprezentacije. Biće mi tu Nedeljković još šest meseci, zatim Jovan Šljivić, Andrija Maksimović i Veljko Milosavljević. Video sam sve ove iz Zvezde kad smo igrali prijateljku. Sa trenerom Vladanom Milojevićem samo sam se pozdravio, nije me ništa ispitivao, osim onog kako sam. Igrači su me pitali kad dolazim. Trebalo bi u petak ili subotu zvanično da pređem.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đurišić odličan u drugoj utakmici pred Draft!

Mladi srpski košarkaš Nikola Đurišić bio je odličan na drugoj utakmici koju je odigrao u sklopu priprema za predstojeći...

POVEZANE OBJAVE