Mesina nema dilemu: Te dve ekipe su najbolje u Evroligi

U okviru 24.kola Evrolige košarkaši Panatinaikosa su na domaćem terenu savladali ekipu Olimpije iz Milana rezultatom 79:62.

Trener Armanija Etore Mesina izjavio je nakon poraza njegovog tima od Panatinaikosa da je Atamanov tim, uz Real, trenutno najbolji u Evroligi.

-Čestitam Panatinaikosu. Bili su daleko bolji tim i zasluženo su pobedili. Nismo im pružili otpor. Naša igra i energija bili su sramotni. Izvinjavam se vlasniku kluba i navijačima. Počeli smo loše, promašivali i polaganja. Nismo uspeli da limitiramo Lesora u reketu i skoku. Takođe, ni Huanča na perimetru. Grant je takođe imao fantastičnu utakmicu, u smislu kontrole igre. Razgovaraćemo i korigovati greške, rekao je Mesina i dodao:

-Nemamo kontinuitet u rosteru. Morali smo da pokrivamo odsustva Mirotića i Loa. Sada imamo više igrača na raspolaganju. Ne krećete da gradite tim od napada, već od odbrane. Svi igrači moraju da ulože napor i naprave mesta za one koji se vraćaju. Što se Panatinaiksoa tiče, ovaj tim je uz Real najbolji u Evropi. Način na koji igraju u odbani, u napadu, energija, navijači. Kao u stara vremena… Na njihovom terenu zaista morate biti na najvišem mentalnom nivou. Ako ne postižete poene bićete poniženi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

STIGLA POTVRDA: Inter dogovorio potpise dve velike zvezde

Fudbaleri Intera na zanimljiv način osvojili su 20. naslov prvaka Italije, auveliko se razmišlja o sledećoj sezoni i obrani...

POVEZANE OBJAVE