Milojević prokomentarisao rasprodaju Zvezde!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je pričao o pripremama na Kipru. On je istekao da ekipa puna samopoudanja čeka nastavak prvenstva.

– Akcenat je bio na taktici i fizičkoj spremi, a opet smo želeli i što bolje da se upoznamo sa igračima i njihovih sposobnostima. Sve je prošlo u najboljem redu, rekao je Milojević, pa dodao:

-Vreme nas je poslužilo, tereni su savršeni, hotel fantastičan. Igrači su davali sve od sebe, iako pripreme nisu lake, a ujedno su se upoznali i sa načinom rada i zahtevima mene i čitavog stručnog štaba, istakao je Milojević za klupski sajt.

– Treba im vratiti samopouzdanje. Ako igrač to nema, nije u stanju da pruži maksimum. To se stvara korektnim odnosom i poverenjem izmedju trenera i igrača, ali i napornim radom.

Zvezda je upisala šest pobeda i postigla 15 golova na pripremama, a prolećni deo sezone počinje protiv Voždovca 10. februara.

Superliga je svake godine sve bolja. Igrali smo protiv Spartaka i Mladosti koje su dve kvalitetne ekipe sa dobrim trenerima i takmičarski su nastrojeni. Pored njih, imamo u Srbiji još ekipa koje se bore za Evropu i dosta njih je učestvovalo u grupnim fazama kvalitetnih takmičenja, što je decenijama bilo nezamislivo. Povećanje budžeta tih ekipa dovodi do dobrih stvari. Optimista sam i mislim da će biti izuzetno proleće, zaključio je Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE