OBRADOVIĆ POSLE TREĆEG VEZANOG PORAZA: Nema predaje

Košarkaši Partizana doživeli su i treći uzastopni poraz, nakon Večitog derbija ABA lige od Crvene zvezde i Monaka u Evroligi, bolji je bio i Virtus u Bolonji.

Međutim, trener Obradović nije imao puno zamerki nakon ovog duela.

U odnosu na utakmicu pre dva dana, slika je apsolutno drugačija. Ekipa se borila na fantastičan način, žao mi je zbog igrača, jer smo imali sjajnu priliku da dobijemo utakmicu. Kontrolisali smo utakmicu, poslednju četvrtinu odigrali veoma dobro, a onda smo pravili te greške, naročito kod izvođenja lopte iz auta, rekao je Obradović, pa dodao:

Imali smo četvoricu malih igrača i trebalo je da bude olakšano. Nismo uspeli u tome. Primali smo lake poene iz auta i ispod koša. Na kraju je došlo do toga da imamo šest izgubljenih lopti u poslednjoj četvrtini. Sve ono što je bilo do tog trenutka dobro nismo uspeli da iskontrolišemo do kraja. Jedna lopta je odlučila opet. Baš mi je žao igrača, pružili su potpuno drugačiju partiju u odnosu na Monako, konstatovao je trener crno-belih.

Ne smatra da je ekipa imala problem sa motivacijom nakon dva poraza.

Nema to veze sa moralom. Svesni smo mi i da, ako bismo dobili meč, sledeći nas čeka već za tri dana, posle toga dolazi nova. Za svaku utakmicu moramo da se spremamo, da smo dobili bilo bi pitanje kako da se pripremimo, a da se ne opustimo. To su standardne stvari. Ako smo uspeli da izvučemo iz igrača ovakvu utakmicu posle onakvog izdanja protiv Monaka, to je znak da ljudi znaju kako da reaguju. Nema predaje, imamo još devet utakmica do kraja i borićemo se. Svakog rivala poštujemo, verujemo u sopstvene mogućnosti. Verujem igračima, poručio je trener Partizana.

Govorio je i o Balši Koprivici, koji u poslednje vreme nije imao veliku minutažu.

Odigrao je dobro. Srčano, hrabro, uglavnom ispunio zadatke koje smo stavili pred njega. Nadam se da će mu baš ova utakmica pomoći da dođe do standarda koji je potreban, da bude neko ko je bitan za Partizan. Svi moraju da budu spremni da daju maksimalni doprinos u svakom trenutku, rekao je Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE