SFEROPULOS NAKON PORAZA: Brizuela je šutirao kao Stef Kari

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras od Barselone u 25. kolu Evrolige, iako nisu pružili lošu partiju.

Svoje utiske je nakon utakmice izneo trener crveno-belih Janis Sferopulos.

Nismo počeli onako kako smo želeli. Bili smo nervozni, promašili smo otvorene šuteve. Nismo bili čvrsti u odbrani kako bismo razbili njihov ritam. Barselona je bila efikasna u napadu i pogodili su teške šuteve. Pokušali smo da se vratimo, bili smo tu na deset poena, ali nismo uspeli. Barselona je kontrolisala meč. Žurilo se u najboljoj nameri. Tako je to u životu, igrali smo protiv velikog protivnika, rezimirao je trener Zvezde.

On je objasnio i zašto se Branko Lazić u nastavku utakmice nije vraćao u igru.

Imao je istegnuće mišića. Nisam želeo da ga koristim da napravim lošiju situaciju. Ne znamo koliko je ozbiljno, ali nismo hteli da rizikujemo. On je hteo da igra, ali nismo hteli da rizikujemo da ga izgubimo na duži period, objasnio je Sferopulos, koji se osvrnuo i na partiju sezone Darija Brizuele.

Sećate se da sam pre meča rekao da nikoga ne smemo da potcenimo – jer ako se fokusiramo na tri igrača, neko drugi će da iskoči – i sada se to desilo. Brizuela je šutirao kao Stef Kari, možda je jednom samo imao otvoren šut. Evroliga je takmičenje gde svaki tim ima veoma talentovane igrače i gde uvek ima igrača koji mogu da iskoče, kao što je on pogađao večeras, čak i sa 10 metara, izjavio je grčki strateg.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE