Španci tvrde: Partizan ponudio milione za Musu!

Prema pisanju španskih medija, reprezentativac Bosne i Hercegovine i as Reala Džanan Musa bi naredne godine mogao da obuče dres Partizana.

Naime, Defensa Central, portal blizak Realu, tvrdi da beogradski tim sjajnom beku, kome na kraju sezone ističe ugovor sa Madriđanima, nudi trogodišnji ugovor i navodno dva miliona evra po sezoni.

On u Realu ima milion, a prema pisanju ovog portala za produžetak saradnje čelnici kraljevskog kluba su spremni da mu ponude milion i po evra godišnje.

– Musa još nije odlučio. Ponuda Partizana je ogromna i iznenadila ga je, ali od ljudi bliskih njemu smo saznali da mu je prioritet ostanak u Realu, pišu Španci.

Ono što je problem jeste da je Musa igrač agencije „Beobasket“, koju drži Miško Ražnatović i sa kojom je Partizan prekinuo saradnju, tako da su šanse za takav transfer veoma male.

Džejlin Smit, najnovije pojačanje Partizana je morao da raskine ugovor sa tom agencijom da bi došao u redove crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE