Sve na jednom mestu – spektakularan bonus dobrodošlice,najveće kvote i pet utakmica koje ne smeš propustiti!

Vreme je za vikend tiket!

I ovog vikenda čeka nas pravi fudbalski spektakl, to dobro znaju svi zaljubljenici u najvažniju sporednu stvar na svetu, ali ono što možda niste znali jeste da vas na jednom mestu čekaju najvolji uslovi za online klađenje.

Nije tajna da uz fudbal ide i online klađenje, a osim što vam donosimo spektakularne bonuse, savetujemo i koji parovi se moraju naći na vašem tiketu, ako želite slavlje ovog vikenda.

Ali, krenimo redom… Za početak, pre nego što utakmice startuju, potrebno je da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmete fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 dinara i to potpuno besplatno!

Sve što je potrebno jeste da kreirate i verifikujete svoj nalog i to je to, na vaš račun stiže sjajan poklon. Kako ga iskoristiti?

Pa, možete istražiti sjajnu ponudu slot igara koja vas čeka na meridianbet.rs, ali kako smo rekli da je ovo fudbalski vikend, u nastavku donosimo i TOP 5 mečeva koji se moraju naći na vašem tiketu:

Strazbur – PSŽ, dvojka 1.60

Everton – Totenhem, dvojka 2.35

Majnc – Verder Bremen, kec 2.10

Valensija – Almeria, kec 1.70

Mali – Obala Slonovače, dvojka 2.30

Kompletnu ponudu za klađenje možete pogledati OVDE, budite sigurni da vas čekaju NAJVEĆE KVOTE i ne propustite priliku da odigrate VIKEND TIKET koji vam može doneti milione!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE