Završeno: Poznati sastavi na Ol-Star meču!

Sršski košarkaš Nikola Jokić, dvostruki MVP šampionata NBA i ove sezone biće jedini igrač Denvera na Ol-star vikendu. Naime, on će još jednu godinu biti jedini košarkaš Nagetsa na tradicionalnom vikendu najvećih zvezda američke košarke, uprkos tome što su Nagetsi aktuelni šampioni.

Domaćin je država košarke, Indijana, menjaju se opet pravila, timovi će probati da dobiju svaku četvrtinu, nema više neuspešnog eksperimenta da u poslednjem periodu pobeđuje onaj koji dostigne određeni broj koševa.

Na Istoku su se Janisu, Embidu, Halibartonu, Lilardu i Tejtumu pridružili, Adebajo, Paolo Bankero, Džajlen Braun, Džajlen Branson, Tajris Maksi, Donovan Mičel i Džuliju Rendl.

Na Zapadu, starteri su Jokić, Lebron, Dončić, Džildžes-Aleksander i Durant, a sa klupe kreću Kari, Entoni Dejvis, Buker, Entoni Edvards, Pol Džordž, Kavaj Leonard i Karl-Entoni Tauns.

Dosta igrača je povređeno, Embid, Lebron, Dejvis, Dončić nisu igrali u par prethodnih večeri, neki su noćas poput Maksija i Džajlena Bransona poziv proslavili fantastičnim partijama.

Ol-star meč vikend na programu je od 16. do 18. februara.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SENZACIJA: Brozović se vraća u evropski fudbal i to u velikana koji se želi vratiti na stare staze slave?!

Marcelo Brozović bi nakon samo jedne sezone u Saudijskoj Arabiji mogao vratiti na Stari kontinent i to u klub...

POVEZANE OBJAVE