Partizan postigao najveći ugovor u istoriji!

Fudbalski klub Partizan zvanično je dobio novog generalnog sponzora, a to će u naredne tri i po godine biti kladionica “MaxBet”.

Kako je saopšteno, biće ovo najveći ugovor u istoriji oba partnera, sa ukupnim ulaganjem od 5.500.000 evra tokom troipogodišnje saradnje.

Zeleni logo “MaxBeta” krasiće crno-beli dres sa prednje strane, počev od prvog kola prolećnog dela sezone i utakmice protiv Javora u Ivanjici .

Ispred Partizana je na promociji govorio generalni direktor Miloš Vazura, dok se u ime kompanije “Maxbet” obratio, takođe generalni direktor, Savo Bakmaz.

Iako je prvobitno objavljeno da će ugovor biti na tri godine, mi smo ga potpisali na tri i po godine. Otkriću i vrednost ugovora: Godišnje ulaganje je 1.550.000 evra, što znači da ćemo za tri i po godine uneti u Partizan 5.500.000. To je naš najveći potpisan ugovor sa bilo kojim sportskim klubom, rekao je Bakmaz.

Slična stvar je i sa Partizanom, jer je to najveći sponzorski ugovor u istoriji Humske.

– Zahvaljujem se Žarku Zečeviću koji me je upoznao sa Savom. Lako i brzo smo se dogovorili. Ovo je najveći sponzorski ugovor u istoriji Partizana. ‘MaxBet’ je došao kada smo prvi na tabeli i nadam se da ćemo na kraju moći da kažemo da su sponzori šampiona, poručio je Miloš Vazura.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE