ČELSI NASTAVIO LOŠ NIZ: Poraz na Stamford Bridžu od Vulverhemptona, Petrović se nije dobro proveo, viđen i het-trik (VIDEO)

Fudbaleri Čelsija nisu uspeli da upišu pobedu ni na trećoj uzastopnoj utakmici, pošto su na svom Stamford Bridžu poraženi od Vulverhemptona sa 4-2, u utakmici 23. kola Premijer lige.

Poveli su Plavci u 19. minutu golom Kola Palmera, ali nisu uspeli da zadrže prednost i do poluvremena je usledio potpuni preokret. Mateus Kunja je već tri minuta kasnije izjendačio, a Aleks Disasi u završnici prvog dela autogolom poklonio preokret gostima.

Kunja je novim svojim golom u 63. minutu povisio na 3-1, a u 82. minutu kompletirao het-trik kada je sa penala savladao našeg Đorđa Petrovića, koji je ponovo morao da vadi loptu iz mreže. Tada je bilo jasno da će se domaćin teško izvući. Jedino što su uspeli fudbaleri domaćih je da smanje zaostatak golom Tijaga Silve četiri minuta kasnije.

Vilfsi su ovom pobedom pretekli današnjeg rivala i zauzimaju deseto mesto na tabeli sa 32 boda, jednim više od Plavaca koji su mesto iza.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Otkazan sastanak upravnog odbora Partizana

Sednica Upravnog odbora FK Partizan, koja je trebalo da bude održana danas, otkazana je u poslednjem trenutku. Kako javlja Kurir,...

POVEZANE OBJAVE