Junajted ubedljiv, Hojlundova rođendanska majstorija, Garnaćo dvostruki strelac (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Junajteda savladali su na Old Trafordu Vest Hem sa 3-0, u utakmici 23. kola Premijer lige.

Na poluvremenu je tim Erika Ten haga vodio sa 1-0 zahvaljujući pogotku Rasmusa Hojlunda u 23. minutu, kojim je Danac na najlepši način proslavio svoj 21. rođendan. On je posle presečene lopte Kazemira driblingom izbacio dvojicu igrača odjednom i precizno pogodio levi donji ugao, bliži golmanu Areoli.

Drugo poluvreme proteklo je u znaku Alehandra Garnaća. Mladi Argentinac je prvo u 49. minutu duplirao prednost kada je pogodio iz dosta teškog ugla izgradivši prethodno sebi poziciju.

Potom je postavio konačan rezultat u 84. minutu nakon kontre, koju je sigurno realizovao posle lopte koju mu je poslao Mektominej, koji umalo nije u završnici i sam pogodio gol, ali je bio zamalo neprecizan.

Ovo je praktično bila direktna borba za mesto na tabeli. Junajted sada zauzima šestu poziciju sa 38 bodova, šest manje od Totenhema koji je na mestu koje vodi u evropska takmičenja, dok su Čekićari odmah iza današnjeg rivala sa dva boda manje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdini kadeti dominantni protiv Partizana!

U velikom derbiju 25. kola Kadetske lige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan rezultatom 4:0. Poveo je domaćin golom...

POVEZANE OBJAVE