NAKON TRI PORAZA: Partizan “vadi fleke” protiv Splita, Obradović i Anđušić izneli očekivanja

Košarkaši Partizana sutra od 19 časova dočekuju Split u utakmici 19. kola ABA lige.

Utakmica dolazi u nezgodnom momentu, nakon tri uzastopna poraza – u Večitom derbiju regionalne lige i dva u duplom kolu Evrolige.

Svoja očekivanja pred ovaj susret izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

Posle duplog kola Evrolige nastavlja se ABA liga. Ekipa splita koja igra mnogo bolje nego što je izgledala u prvom delu. Konsolidovali su se, imaju dobre rezultate. Tako da, kao i uvek, sa velikim respektom, sa željom da nastavimo da igramo kako smo veliki deo utakmice u Bolonji igrali. I da ta koncentracija bude na najvećem mogućem nivou, izjavio je trener Partizana.

Reakciju očekuje i Danilo Anđušić, koji je svoju poziciju u timu izgubio u poslednjih nekoliko duela usled povratka Alekse Avramovića.

Očekuje nas jako bitna utakmica posle ova dva poraza u duplom kolu Evrolige. Na nama je da pružimo najbolju moguću igru i da dođemo do dva boda i najvažnije, da pobedimo utakmicu. Split dolazi u dobrom raspoloženju. Pobedili su par važnih utakmica u poslednje vreme u Jadranskoj ligi. Tako da mislim da moramo da pristupimo od samog početka maksimalno fokusirano i koncentrisano. Verujem da ćemo tako uspeti da dođemo do pobede, rekao je bek crno-belih.

Partizan će moći na sutrašnjoj utakmici da računa na sve igrače osim Uroša Trifunovića, kome je pozlilo u avionu kada je ekipa putovala na utakmicu Evrolige ove nedelje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE