Poketino: Mislim da nismo dovoljno dobri

Fudbaleri Čelsija ponovo su izgubili i tako ponovo razočarali svoje navijače, a od njih je danas bio bolji Vulverhempton rezultatom 4:2.

Posle ovog poraza Čelsi zauzima 11. mesto u Premijer ligi, a nakon novog razočaranje svoje viđenje je izneo trener tog kluba Maurisijo Poketino.

– Mislim da nismo dovoljno dobri. U ovom trenutku, to je naša realnost. Isto to mislim i za sebe. To što smo pokazali danas je dokaz da nismo dovoljno dobri. Nismo uspeli da se nosimo sa situacijom onako kako treba. Niko ne može da bude siguran posle ovog, ne? Ne želim ovde da dođem i da kažem da sam najbolji. U ovom momentu, ne igramo u skladu sa renomeom i istorijom kluba. Moramo to da prihvatimo i da budemo kritični. Nećemo odustati, rekao je iskusni trener i dodao:

– Razumeti navijače je zaista važno. Žao mi je. Razočarani smo kao i oni, ali do kraja moramo da se borimo zajedno. Tokom utakmice moramo da radimo zajedno da bismo postigli dobar rezultat – istakao je Poketino. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Predsednik Zvezde se javno zahvalio Baharu

Fudbalski klub Crvena zvezda postigao je dogovor sa bivšim trenerom Barakom Baharom oko isplata primanja. Tim povodom oglasio se...

POVEZANE OBJAVE